čtvrtek 16. února 2017

Pánská záležitost a nějaké ty novinky ze školy :)

Poprvé u SEW4HOME něco vyloženě pro pány. Látka s jeleními gentlemany je boží. Máme tu dva povlaky prošívané, lemované, dokonalé a k nim hvězdu pruhovanou, ladící.






KLIK na FLER

Novinky

Zásadní novinky nejsou, ale slíbila jsem podávat průběžné informace o naší nové škole. Předně nám zmizely ranní nevolnosti a žaludeční křeče spolu s neochotou vstávat a modlitbami k sobotě. Děti se nám přímo mění před očima. Z vynervovaných uzlíků se stávají zářící bytosti.

Jeden ze zásadních rozdílů mezi starou školou a ScioŠkolou je komunikace s rodiči. Ve staré škole mi bylo přímo sděleno, že nemají ve zvyku moc s rodiči "vykecávat". A ono to stejně k ničemu nebylo, i když rodiče vyslechli. Třídní schůzky to byl zabitý čas. Prostě "TAKHLE TO TADY MÁME A TEČKA KONEC".

ScioŠkola to je jiný kafíčko. Jen schůzky rodičů byly skutečným zážitkem. Každý rodič má prostor k vyjádření názorů, obav nebo pochybností a je vyčleněn čas o nich diskutovat. Všichni průvodci (učitelé) jsou přítomni, naslouchají a komunikují. Taky se mi moc líbí dostatek informací o všech akcích, které se k nám dostávají několika kanály. V dnešní uspěchané době s vycucanými rodiči nedocenitelná věc. Příští týden jedou děti na zimní výjezd. Oba dva chtěli okamžitě jet, i když školní výlety na staré škole už delší dobu bojkotovali. A nemají obavy, prostě se jen těší, tak jak se děti těšit mají.

Krásný čtvrtek přeji :).



5 komentářů:

  1. Dobrý den Hanko,
    předně chválím látku, je úžasná! Ale hlavně se tak hezky čte, jak jsou děti a s nimi vy rodiče v nové škole spokojeni! Mám velkou radost, že jsou takové možnosti! Moc díky za zprostředkované informace. Mějte se hezky. Zdraví Nina

    OdpovědětVymazat
  2. Óóó to to je mé nejoblíbenější. Krásná práce, nejenom povlak.

    OdpovědětVymazat
  3. Hanko, díky za článek. Můžu se zeptat, jak máte staré děti? Ach to školství, to je panečku síla. Je škoda, že se to ani za těch deset - dvacet let v "klasice" moc nezměnilo a díkybohu, že už máme jiné možnosti... Mějte se, Jana

    OdpovědětVymazat