středa 8. března 2017

FLER OFFLINE




 

Ještě teď mě bolí nohy. Byl to teda hukot. Přiznám se, že když mě psali z Fleru, že by byli rádi, kdybych se zúčastnila, váhala jsem. Takové akce jsou totiž velmi nákladné. Poplatek za stánek je většinou několik tisíc korun, musíte si zaplatit ubytování, benzín, něco tam sníte, vypijete a taky utratíte. Prostě drahá sranda. FlerOffline ale předčil moje očekávání. Brány nově zrekonstruované haly Balabenka se otevřely v sobotu v 10.00 a v 11.00 se tam nedalo projít, ani dýchat. Naštěstí jsem měla sebou mého nejhodnějšího muže a taky naši Haničku. Oba mi moc pomáhali a bez nich bych to nezvládla. Přišlo Vás spousta. Spousta nakoupila a popovídala. Hlásili jste mi, kolik toho už doma od SEW4HOME máte, že čtete blog, zajímali jste se o naši novou školu a jaké chystám novinky. Měla jsem fakt velikánskou radost a byl to balzám na duši. Všem moc a moc děkuji.


 
 
V Praze bylo celý víkend krásné počasí. Škoda, že nezbyl čas aspoň na procházku. Ale zpět na Offline. Další óbr radost jsem měla z návštěvy Vendulky. Je to hlava, ruce i tělo značky BeBirdie. Pokud ještě neznáte, šije dětské oblečení z biobavlněného úpletu v té nejvyšší kvalitě a v nádherných,velmi aktuálních, dětských vzorech. Mrkněte TADY. Přišla za mnou i s dětmi. No a znáte mě. Já a děti :). Beníčka jsem nepustila z rukou a s Emi jsme hned navázaly velmi přátelský vztah. Ona je naprosto neodolatelná holčička. Jsem strašně ráda, že jsme náš dlouhodobý vztah ze sociálních sítí převedly do reálné roviny a sedlo to jak prdelka na hrnec. Už se těším na příště Vendi!Další, s kým jsem se konečně poznala osobně, je Míša z Unlimited Design. Je stejně jako Vendula mojí zákaznicí a je taky neuvěřitelně schopná a šikovná. Na značku Unlimited Design můžete mrknout ZDE. Míša byla na FleruOfflinu také jako prodejce.
 
 

 
 
Když navečer davy prořídly, udělala jsem rychle aspoň pár fotek věcí, které se mi líbily. No pár... hodně. Kochejte se:
 
 















 
 
 
No bylo toho mnohem víc, ale nebudu Vás zahlcovat. My jsme samozřejmě také něco málo zakoupili. Můj muž si dovezl vytoužený hmyzí hotel. Havěti máme doma málo :).
 
 
 

 
Já jsem neodolala parafínové svíčce z betonu, malému sešitku z recyklovaného papíru, nálepkám a rozkošné washi pásce.
 
 

 
 
 
Hanulka si vybrala sukýnku a moc krásnou čelenku s peříčky.
 
 

 
 
Tak to je asi tak všechno, co se do dnešního příspěvku vleze. Kdyby Vám zajímal odkaz na nějakého prodejce, klidně napište. Loučím se s Vámi továrním komínem, na který byl krásný výhled střešním oknem :).
 
 


7 komentářů:

  1. Nádhera, medvědi v šatech a keramika se sýkorkama, to je nádhera. Kdo to je prosím. Krásný den MDŽ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta se mi taky moc líbila. Je to od:
      https://www.fler.cz/vandavalerie

      Vymazat
    2. Mnohokrat dekuji, jako zive:)

      Vymazat
  2. Dobrý den,
    podle fotek to tam muselo být vážně bezvadné :-) Zaujala mě dřevěná zvířátka pod fotkou s knížkami, je možné napsat prodejce?
    Děkuji a ať Vám to stále tak pěkně šije! Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo :). To by mělo být toto:
      https://www.fler.cz/jou-jou
      Šije to dobře, ještě aby se prodávalo :D

      Hezký den. Hanka

      Vymazat
  3. Zdravím Hanko, mě by zajímal prodejce z fotky po Unlimited design (kaktusy a monstery). Moc děkuji!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka Visible. Tisk je linorytem. Taky se mi moc líbí:
      https://www.fler.cz/visible

      Vymazat