úterý 23. května 2017

Lemarket


Předně musím říct, že my brňáci nad pražákama tak trochu ohrnujeme nos. Pak ale přijedeme do Prahy a sedneme si z ní na zadek. Pokaždé když sem přijedu, žasnu, jak krásná je.



 
 
 
Tolik k mým pocitům k Praze a teď k Lemarketu. V sobotu ráno nás vypekl budík, který se uprostřed noci zastavil a já se vzbudila o dvě hodiny později, než bylo v plánu. Mno to bylo něco pro moje nervičky. Nakonec jsme ale všechno stihli. Lemarket se konal v galerii Mánes, která je samozřejmě taky úžasná. Krásný prosvětlený prostor. My jsme byli sice dole, ale i tak jsme celý víkend koukali z oken na Vltavu a Národní divadlo. Paráda.
 
 
 
 
 
 
Z mého pohledu to byl skvělý a velmi inspirativní víkend. Děkuji všem, kdo přišli, nakoupili a poklábosili. Potkala jsem hromadu lidí a hlavně žen, ať už z řad virtuálních (hlavně z instagramu), tak i kamarádek a kamarádů se kterými se znám osobně. Hodně z Vás mi hlásilo, že jste mé zákaznice, jak jste spokojené (hlavně s kvalitou), že čtete blog a sledujete mě na sociálních sítích. Moc moc moc všem děkuju. Velkou radost jsem měla z toho, že se Lemarketu zúčastnila Vendula z BeBirdie. Spolu s její kamarádkou a mou zákaznicí Markétkou,  jsme prokecaly každou volnou chvilku :).
 
 
 
 
 
 
Neměla jsem moc času detailně prozkoumat nabídku všech prodejců, ale několik věcí mě zaujalo. Nejvíc asi přírodní kosmetika Indivo. Manželé, kteří stojí za touto značkou, dělají čistě přírodní produkty opravdu srdcem. Probrali jsme všechno do detailu a na zkoušku jsem vzala pleťové mýdlo s černým jílem. Určitě ale objednám i deodorant a mýdlový šampon.
 
 
 
 

 
 
U naší sousedky jsem zakoupila boží autorské nášivky. Jednu sobě na bundu a druhou na batoh naší puberťačky. Na nabídku můžete kouknout tady Artery.
 
 
 
 
 
 
Radek si vybral luxusní czechmade ponožky od VPARU. Fotka se bohužel nepovedla, tak mrkněte na stránky. Ještě se nám líbily ručně šité boty od David Suska. Ty ale dostane, až vydělám první milion. Takže je to ve Vašich rukou. Haha.
 
 
 
 
 
 
Ručně malovaná keramika od http://varimvatelieru.cz/ neměla chybu. Jitka mimo nové kousky, zdobí i vintage nalezence.
 
 
 
 
 
 
Nejvíc boží taštičky a tašky byly u PART. Webovky jsem nenašla, tak aspoň facebook. U těch mi hodně svrběla ruka, ale odolala jsem. Bohužel :(.
 
 
 



 
 
 
Bylo toho ovšem  mnohem, mnohem víc. Ale unavovat Vás fotkami asi 80 prodejců nebudu. Raději si další Lemarket nenechejte ujít :). Já jsem dnes udělala inventuru, takže všechny kusy na Fleru jsou reálně skladem. Můžete zase objednávat :).
 
 
 

5 komentářů:

  1. Krásné dny, krásný zážitek:) Ráda čtu vaše články, vždy se usmívám a cítím radost:) Ať se vám daří a boty jsou brzo doma;) Eva, atuálně ze slunného Liverpoolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi moc děkuju. On by si je zasloužil. Je to můj rytíř. Už 18 let <3

      Vymazat
  2. Ja si udelala radost zrovna u vas Hani! A jeste si pohlidam povlak na polstar az bude material, potrebujeme 2😄. Teda jeste jeden k tomu co jsem koupila. Mejte se pekne. Silvia

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva:-).Jsem ve strehu👍. Dekuji a moc zdravim. Silvia

    OdpovědětVymazat