úterý 6. června 2017

Narodil se e-shop

Je na světě, je můj a jsem strašně, až nevýslovně šťastná. Trvalo mi ostudně dlouho, než jsem byla schopná dotáhnout vlastní internetový obchod do konce. Jsem totiž na tyto věci absolutně levá a věděla jsem, že to nebude jen tak. Objevila jsem ale díky kamarádce Studio Koumal. Tam mi pomohli můj sen zrealizovat. Byli naprosto úžasní. Nemám slov, protože tak pružnou spolupráci jsem už dlouho nikde nezažila. A tu trpělivost s takovým IT analfabetem jako jsem já. No neskutečný. Děkuji moc moc moc :).

Můj virtuální obchůdek jsem chtěla hodně jednoduchý a jasný. Prošla jsem předem desítky a desítky e-shopů. Některé byly skutečně uměleckými díly. Parádní grafika, prolínající se videosekvence s hudbou. Vizuální zážitek. Když jsem ale marně hledala kam kliknout, abych zjistila co vůbec nabízejí a za kolik, věděla jsem, že tohle nechci. Jestli něčeho mámy (tedy zákaznice) mají málo, je to čas. A s tím se nemá plýtvat. (A taky by to bylo dost drahý, že :)).

A teď přímo k e-shopu. Měli byste tam najít všechny potřebné informace, včetně prokliku na blog. Možnosti dodání zůstávají stejné, protože při své vytíženosti to zatím jinak nedávám. Děkuji za pochopení. Novinkou jsou nové účty v CZK a hlavně v EUR pro zákaznice ze Slovenska. Samozřejmě se mohou vyskytnout ještě nějaké ty mouchy a něco se bude ještě ladit.

Veškeré zboží na e-shopu je skladem. Najdete tam i některé úplné novinky a na dalších se už pomalu pracuje. Taky jsem se rozhodla pustit do pidiminilimitek oblečení pro ženy a dívky. Byl o ně zájem. Těšte se :). Ke každému nákupu nad 500,- Kč v měsíci červnu dostanete navíc barevně ladící dáreček.
 
 
Tady je:
 
 
 
 
Kaktusová kolekce je na e-shopu taky.


 
 
 
P.S.: Předem moc děkuji za sdílení, like i komenty :)))
 

 

9 komentářů:

  1. Gratuluji!!! Jednoduchy, prehledny! Krasa:) Krasne dny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi moc děkuji i za sdílení :). Snad to bude šlapat líp než na fleru :).

      Vymazat
  2. Krásný eshop! Znamená to, že novinky budou už jen na eshopu a fler končí? Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Katko, chtěla bych, aby to tak bylo. S Flerem to jde nějak dolů a už mi nevyhovoval z celé řady důvodů. Ale uvidíme, nechci předbíhat. Každopádně budu v dohledné době vkládat novinky hlavně na e-shop :)

      Vymazat
  3. Držím palce ať se to podaří �� Katka

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, krása!:-) Gratuluju k "nultým narozeninám" :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hani, moc vám gratuluji a moc vám to přeji! Je to nádhera! :) Těším se a budu vás nadále sledovat :-*

    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju opravdu moc. Za pochvalu i za sledování :).

      Vymazat