úterý 7. listopadu 2017

Candy Cane a co tak jako dělám začátkem listopadu...




Sladké hůlečky patří k Vašim oblíbencům už několikátou sezónu. Jsou jednoduché, tak tradiční a přitom chic. Právě jsem naskladnila letošní várku. Objednat můžete tady.




Candy Cane mají hlubokou tradici, která sahá až do roku 1670. Pochází z Německa, i když si je spojujeme spíše s Amerikou. Tuto typickou cukrovinku vymyslel sbormistr v katedrále, kterého na vánoční dlouhé mši rušily děti. Zbytek si asi domyslíte. Evidentně se výchovné metody opakují skrz staletí stále dokola :). Červená symbolizuje krev Ježíše Krista a bílá jeho čistotu.




Co je nového? Makám jako ďas včetně víkendů. Jediné co si neodepřu je alespoň obden ranní les se Simonem. Bohužel nám v domě, o dvě patra výš, hárá borderka, takže sexuální napětí v naší domácnosti se dá krájet. Pes nežere a venku je jak padlej na hlavu. Tento týden jsem musela po velice dlouhé době vytáhnout vodítko.




O víkendu se ale odpojím od práce a pojedeme s Radkem na Vysočinu, užít si s našimi kamarády z RR sportu. Moc se těším. Do konce týdne se můžete ještě těšit na první novinky do kuchyně a obýváku. Kdo hledá dárek pro kamarádku, maminku nebo tchýni, určitě si do vánoc něco u SEW4HOME vybere.

Hezký večer všem.

Vaše Hanka

4 komentáře: