pondělí 11. prosince 2017

LEMARKET aneb jaké to bylo.

Uf, uf, uf. Je to za mnou. Tyto prodejní akce jsou prostě hukot. Všechno nachystat, nacpat do auta, pak vyložit, vystavit, za stůl se postavit a prodávat a komunikovat a povídat a počítat, když jste jinak celý rok ponoření v tvůrčí samotě dílny. A tři dny po sobě. Je to náročný a úžasný zároveň. Osobní setkání s Vámi je skvělé. Vždycky někdo přijde a tak jako kouká a pak řekne, že už toho má doma od SEW4HOME hodně a je moc spokojený a kouká o co by svoji "sbírku" rozšířil. A to je velká radost <3.




Když jsem stáhla fotky z foťáku, uvědomila jsem si, že jsem si nevyfotila vlastní stánek. Na marketingu budu muset ještě zamakat :D. Ale vyfotila jsem stánek hned vedle mě. Ano, nemohlo to dopadnout líp, než se vyskytnout hned vedle Havlíkovy přírodní apotéky. Ani nechtějte vědět, kolik jsem toho u nich nakoupila. Všechny slečny a dámy, které se na stánku u Havlíků vystřídaly během víkendu, byly úžasné, milé, komunikativní, ochotné, prostě báječné, což ještě prohloubilo moji důvěru v tuto firmu a jejich produkty. Pokud jste je snad ještě nevyzkoušely, tak to napravte :).






Kousek vedle byli Manželé v kuchyni z blogu Kitchenstory. Vydali nedávno kuchařku a protože jsem od nich řadu receptů vyzkoušela a vždy dopadli výborně, myslím, že s ní nešlápnete vedle. Marika taky prodává kouzelné náhrdelníky z dřevěných korálků. Mám na jeden políčeno.




Tohle je přesně to co Vás jako první napadlo milé ženy. Z vánočního Lemarketu jste si mohly odnést například vlastního Ludvíka XIV nebo Piera .




Tyto nádherné vlněné nosaté osůbky zcela okouzlily mého muže. A to tak, že jsem vážně přemýšlela, že mu jednu koupím. Nakonec mi to sám rozmluvil, ale byli jsme nalomení oba. Mít menší děti, tak fakt neodoláme.





Losí bobky nejsou vtipnou delikatesou pro hipstery, ale pro naše čtyřnohé miláčky. Simonkovi a Suzince jsem něco málo u "Divé svině" zakoupila.





Zaujaly mě šaty od Inle, které mají naháčkované detaily od šikovných důchodkyň. To je super. Populace nám stárne a je potřeba před tím nezavírat oči. Podle toho, jak nadšeně o svých háčkujících babičkách Zuzka mluvila, se na ten důchod úplně začínám těšit :D.




Bylo toho zajímavého mnohem, mnohem víc. Cukroví ve skle, kytičky v krabičkách, krásné ilustrace, lízátka s alkoholem, šperky, parfémy, keramika a mikiny, trička, kabáty, tašky, batohy... No co Vám mám povídat.














Po Lemarketu mám docela průvan v regálech na skladu. Nenajdete tam ani jednu chňapku, zajdu nebo mráček s nožkama. Dnes jsem udělala inventuru a už zítra se můžete těšit na slevy vánočních ozdob. Nějaké ještě zbyly a nechce se mi je sušit celý rok do příštích vánoc. Naskladním je zítra večer a objednávat můžete do čtvrtka. Poslední zaplacené balíčky vezu na poštu tento pátek. To by ještě měla být šance na doručení. Pokud však máte možnost osobního odběru, tak v dílně budu do 21.12. 2017.



2 komentáře:

  1. no teda, nadhera, tesila jsem se na zpravy:) pruvan v regalech je jedine dobre! A fotografie nádhera a ty kyticky v krabickach ... Hezke dny, Eva:)

    OdpovědětVymazat