úterý 19. prosince 2017


Vánoční ...




Za pět dnů jsou tady. Vánoce. Nesou sebou silnou sváteční atmosféru, kterou mám ráda. A mám ráda jak si to užívají moji nejbližší (hlavně děti) a že máme čas být spolu. Čím jsem starší, tím víc je pro mě čas strávený s celou rodinou důležitější. A další slova jsou zbytečná <3.




Stromeček jsem ozdobila skromně. Visí na něm ozdoby, které jsou všechny do jedné ušité z upcycling látek. K tomu perníčky a to je všechno. Tak nějak cítím, že víc není třeba.




Po pracovně náročném říjnu a listopadu, kdy jsem věnovala téměř veškerou energii šití, jsem včera stihla upéct linecká srdíčka. Aby to doma zavonělo. Víc nepeču, i když peču ráda. Moje neskutečně šikovná maminka bude mít opět dvacet druhů cukroví a protože strávíme vlastně celé vánoce s nimi, je zbytečné bláznit v kuchyni a marně se pokoušet její cukrářské umění předběhnout.




Když se mám podívat zpátky, tak pracovně to byl náročný rok. Přechod z fleru na vlastní e-shop nebyl jednoduchý, ale podařilo se. Mám z toho radost. Radost mám ze všech spokojených zákaznic, které se vrací, i z těch nových co moji práci objevují. Moc mě těší i hromada fanoušků na sociálních sítích a naplňuje mě to pokorou a současně zavazuje na sobě stále pracovat. Děkuji z celého srdce Vám všem.




Snažím se posouvat i ve svém vlastním životě a těší mě, že se mi poslední dobou daří naplňovat motto "Netlač řeku, teče sama". Je úžasné pozorovat, jak to funguje. Jak když se člověk obrátí do sebe a pochopí, že řadu problémů si způsobuje sám svým tlakem a opustí tento koncept a stane se spíše pozorovatelem, jak to najednou kouzelně plyne a plyne to přesně tak, jak si přeje.




Podtrženo sečteno, cítím vděk. Přeji z celého srdce Vám všem, užijte si čas konce roku se svými nejbližšími. Staňte se okouzlenými pozorovateli přítomnosti a vkročte do roku 2018 s rovnováhou. Na té všechno stojí  a bez ní to nejde.


P.S.: Jsem se do toho nějak položila :). Nebojte, nepřeskočilo mi, jen se mi to tak krásně srovnává.

3 komentáře:

  1. Opravdu krásný článek se vším všudy. Moc Vám za něj, Hanko, děkuji a přeji kouzelné Vánoce a vše dobré do nového roku celé Vaší rodině...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru moc děkuji <3. Těžce vždycky bojuji s tím, které myšlenky mám pustit ven a které si raději nechat pro sebe a mám obavu, aby z článku pak nebylo takové oškubané kuřátko. Když pak někdo napíše, že se mu to líbí a jako bonus, že to k němu nějak promluvilo, jsem za to velmi vděčná. Mějte naplněný vánoční čas a celý další rok :).

      Vymazat
  2. Aničko děkuju. I já bývala bojovník. A jaký! Přeji krásný rok 2018 a ať se Vám daří a vše krásně plyne <3

    OdpovědětVymazat