středa 6. července 2016

Natřeno

Drtivá většina republiky v minulých dnech někam vyrazila. Na dovolenou nebo prodloužený víkend. My doma doléčujeme díry po vytržených zubech Haničky a Radečkův nos udolaný alergickou rýmou. Cyrila a Metoděje jsem tak využila k natírání stolku v obýváku. Na desce se totiž objevil veliký flek, o jehož původu nikdo nic nevěděl (záhada) a ten nešel vyčistit. Barva byla jediným možným řešením. Teď se stolek leskne novotou (aspoň na chvíli). Sedačka dostala nové povlaky na polštářky a z ranního venčení jsem donesla čerstvou kytku. Ideální příležitost udělat pár fotek a pozvat Vás na "čumendu". Naše zvířectvo Vám ukáže kdo naši sedačku nejčastěji okupuje :).










 



8 komentářů:

  1. Jako bych videla nas obyak. Sedacku ovladaji kocka a pes a my panickove premyslime, kam se vecpat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj všude stejný :D. Jsou to rozmazlenci milovaní <3

      Vymazat
  2. Hanko, úžasná inspirace - prosím pěkně, co jsou zač ty dečky na gauči? Máme stejný gauč, ale nejspíš o hafo járů a tisíc fleků starší - bohužel tahle sedačka má takový nečistitelný povrch, že při jakémkoli čištění zůstávají mapy. Díky a krásný den, Iva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji za pochvalu. Na sedačce jsou ručně tkané koberečky na míru. Dělala mi je paní Světlana Hejnová. Je i na Fleru. Mě se to osvědčilo moc. Ztratí se v tom hromada fleků i chlupů a dá se to prát v pračce. Na opěradlech mám pak přehozené schválně deky, protože pes tam s oblibou dává svoji uslintanou hlavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Hanko, to jste mě potěšila. Ten gauč mi (a ještě mnohem víc mojí mamce) je trnem v oku už dlouho, myslela jsem na nějaké kostkované deky, ale stále hledám to pravé. :) Krásný den, Iva

      Vymazat
  4. Ty koberce jsou fakt super, vyzkoušejte. Navíc jsou kvalitně udělané a nejsou drahé.

    OdpovědětVymazat
  5. Aj u nás doma!
    A ja mám tiež psie dečky:-)

    OdpovědětVymazat