čtvrtek 3. listopadu 2016

Soutěžní předadventní kalendář s Tamarki

Byla jsem oslovena Markétou z blogu "www.tamarki.cz", jestli bych se nechtěla zúčastnit velké soutěže spolu s dalšími bloggerkami. Jo, moc ráda :).

O co jde? Počínaje zítřkem Markéta na svém blogu představí každý den jednu z vybraných blogerek. Každá z nich ten den uspořádá na svém blogu soutěž. Každý den, až do 27. listopadu, se tak budete moci zapojit do jedné ze soutěží o úžasné věci, výrobky, možná i služby. Každý den jedno překvapení. Jedno bude samozřejmě i u SEW4HOME.

Něco o Markétě z Tamarki. Je to máma dvou dětí, která má podobné "postižení" jako já. Musí pořád něco dělat. Něco tvořit. Tvoření dokumentuje a publikuje na svém blogu. A něco z její tvorby si můžete objednat v jejím e-shopu. Už teď Vám můžu prozradit, že právě u Markéty to bude soutěž o nádherné autorské ložní povlečení "FLOW".




Proč předadventní a už v listopadu? Protože advent už je moc hektický a některé soutěže by se natáhly až do svátečního volna. Takto máte možnost vyhrát třeba vánoční dárek nebo kousek vánoční výzdoby a včas :).

Sledujte tedy každý den blog na www.tamarki.cz a taky můj blog. Ať to nepromeškáte. Startuje se už zítra.





Žádné komentáře:

Okomentovat