neděle 22. ledna 2017

Prosím ne...

 
 
Dnes to nebude milý článek (až na tu deku:)). Ale už nutný. Mám velkou prosbu. Prosbu, abyste mi nepsali dotazy. Tedy ty dotazy, kde chcete vědět, kde nakupuji látky, jaké používám výztuhy a výplně, jak šiji to a ono a jak to dělám, že ty deky tak sedí a dokonce jestli bych neposlala střih... Takových dotazů mi chodí čím dál více. Každý den nějaký a já na ně už neodpovídám. Všechny tyto informace dohromady tvoří moje KNOW-HOW. Tvoří SEW4HOME, které buduju už víc než 9 let a je to dřina. Je to dřina živit se šitím, ruční prací, rukama. Na všechno jsem si musela přijít sama. Hledala jsem a zkoušela znova a znova... Dokud jsem nebyla s výsledkem spokojená. Moc všem děkuji za pochopení...
 
 



 
KLIK na FLER

12 komentářů:

  1. ABYSTE..... BYSTE:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme lidé, chybujeme. Já při vyplňování formulářů. V čem vy? Iva

      Vymazat
    2. Děkuji za upozornění. Příště se prosím podepište. Děkuji

      Vymazat
    3. Tak ten podpis chybi, to je jasne. Ma chyba:-) Jinak si myslim, ze na takove oprave není nic spatneho. Byste, abyste, kdybyste... je rozsireny nesvar a proc neposunout i kvalitu psani, když kvalita vyrobku je bezchybna? Mejte se hezky a at se Vam dari!!! Veronika.

      Vymazat
  2. přísahám, že budu objednávat bez keců a dotazů;) Klára H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro děkuji. Ptát se k objednávce samozřejmě můžete :D

      Vymazat
  3. Mame to stejne, Hani:-). Presne tak, to je know-how, to nejcennejsi. Pevne nervy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko to věřím, že jsi také bombardovaná. Ono to řadě lidí podle mě nedochází. Ta práce co za tím je. Nemyslí to zle. Proto je ale dobré o tom mluvit :).

      Hezký den.

      Vymazat
  4. Hanko já vás obdivuji. Za prvé za to, že na to máte nervy a za druhé za to, že se tím živíte. Je to dřina. Já šiji jen občas, spíš jako hobby a živit bych se tím opravdu nechtěla. Jen to papírování je šílený. A jste zlatá, že si myslíte, že to lidi tak nemyslí... Já si totiž myslím, že většina lidí je líná hledat informace a zkoušet. Ono je jednoduší někoho se zeptat a pak to celé okopírovat.
    Ať se vám daří.
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko moc Vám děkuju. Máte pravdu je to náročné a jsou to někdy fakt nervy, ale je to můj svět a mám to opravdu strašně moc ráda :).

      Krásný den. Hanka

      Vymazat
  5. Mila hanko, vase vyrobky jsou krasne, nemaji chybu a i kdyz se treba i vy inspirujete jinde, je to naprosto normalni. I vy pppreciak zase preci inspirujete nas. Cas od casu je na ruznych i cizojazycnych blozich mozno se dozvedet vic o postupech a ruzne rady. Tak at si kazda z nas mene zrucnych ci duvtipnych na to prijde sama. Venuje tomu cas a hleda, ci se dovtipi. K rucnim pracem jsem se vratila po dlouhe dobe, kdy jsem pri praci studovala atd. Je to krasa, kdyz se mi vec podari, tak mam obrovskou radost. Doslova me to nabiji. Ale zivit bych se tim nemohla. Ten cas tim straveny by nikdo neocenil. A proto vas obdivuji a plne s vami souhlasim. Je to drzost. Preji moc at se vam dari a sama sobe preji, abyste i nadale byla tak vstricna, ze sve krasne vyrobky zverejnite a my se muzeme inspirovat. Dekuji moc. Alena

    OdpovědětVymazat