sobota 1. dubna 2017

AdAlta


Odpoledne jsme byli mlsat. Kamarádka Terka si splnila sen a otevřela kavárnu. Ovšem ne jen tak obyčejnou. V kavárně AdAlta se nabízí dortíky, zákusky, sušenky i slané koláče, ze kterých si vybere vegan, vegetarián a dokonce i vyznavač raw stravy. Všechno peče a připravuje Terezka osobně. Podává se samozřejmě i výborná káva, domácí limonády, mošty a veganské víno.







Ochutnali jsme snad všechno. Dortíky byly prostě skvělé. Tak akorát sladké, vláčné, kypré, no mňam. Na závěr i slaný koláč z tofu se salátkem. A velmi příjemně překvapil, ač jsem k tofu skeptická a nevyhledávám ho.





Terezka ač sama není vyloženě vegetariánka nebo veganka chtěla vytvořit prostor, kde si můžu spolu sednout vegani i vegetariáni. Nebo třeba lidé s nějakou potravinovou intolerancí. Aby si tam prostě vybral téměř každý. Prostor kavárny je jednoduchý a najdete tam i stopy SEW4HOME. Schválně kde ? :D


 
 

Profil má na fb Kavárna AdAlta, najdete ji i na webu Kavárna AdAlta. A přátelé, Terezka peče dorty i na objednávku. Kavárnu AdAlta najdete v Brně na ulici Václavská 2. Mohu vřele doporučit :)))


Žádné komentáře:

Okomentovat