pátek 1. září 2017

WORKSHOP v SEW4HOME


Je zajímavé a fascinující, když se naučíte číst nepatrné signály, které Vám život posílá. V posledních měsících se mě několik lidí, se kterými jsem se nějak náhodně setkala a splkli jsme, zeptalo, jestli jsem učitelka. Je to legrační, protože nemám k učitelům nijak vřelý vztah (holky promiňte, není to osobní, ale systémové :D) . Přivedlo mě to ale k myšlence, začít předávat svoje zkušenosti a um dál. Celý život se věnuji šití a látkám, a skoro deset let profesionálně. Je to moje láska, vášeň, celý můj svět. Na světě je tedy první workshop v SEW4HOME.






Téma:

 "Patchworkový polštář"

Kdy:

Sobota 30.9. ve 13.00  hod(doba trvání cca 3-5 hodin, podle potřeby)

Kde:

Dílna SEW4HOME, Bednaříkova 1a, Brno - Líšeň.

Co se naučíte:

Naučíte se jak správně nastříhat, sešít a prošít čtverce látek, aby to bylo krásné, čisté a profi. Žádné entlování a podobné nesmysly, co všude vídám, totiž nepatří do patchworku. Ukážu Vám taky jak správně olemovat okraje povlaku.

Co si odnesete:

Vlastní originální a jedinečný polštářek v barevnosti a vzorech podle Vašeho vkusu.

Co je v ceně:

V ceně je veškerý materiál (látky, nitě, výztuhy a výplně) potřebný k ušití jednoho polštářku a hlavně moje rady a fígle jak na to!

Bonus navíc:

Příjemně strávené odpoledne, vyplněné tvorbou a kreativitou. Bude čas i na pokec, třeba o dětech nebo o bylinkách. Taky zdravé domácí občerstvení a odpolední čaj.

Co potřebujete:

Vlastní šicí stroj, jelikož bohužel nedisponuji dostatečným množstvím mašin. K dispozici budou dvě žehlící parní stanice a další vybavení dílny.

Počet účastníků:

Max. 5 osob

Cena:

890,- Kč

Jak se přihlásit:

Napište mi na skokanhana@seznam.cz nebo přes FB či Instagram.

Dotazy:

Sem s nimi :).












6 komentářů:

  1. Hezký! Tak ať se spokojené žýkyně jen hrnou ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Skoda ze jste tak daleko Hani! Vytahla jsem starou dobrou tezkou masinu Veritas a sla bych hned. At se vsem ucastnenym libi. Silvia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, však do Brna to není z Prahy tak daleko. Student jezdí každou chvilku a stroj by se taky nějak zařídil. Je poslední volné místo :).

      Vymazat
  3. Dobrý de, plánujete prosím další kurz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, přesně jste se trefila. Zrovna jdu zveřejnit nový termín workshopu :)

      Vymazat