středa 11. října 2017

WORKSHOP II - vánoční


 
 
Je to tady. Druhý workshop SEW4HOME. První workshop byl úžasný. Můžete se na průběh podívat tady. Svoje zážitky z kurzu napsala na svůj blog taky jedna z účastnic kurzu, paní Jana. Mrkněte jak krásně to napsala zde




Tentokrát bude workshop více odpočinkový a tvořivý, aby jste si v čase předvánočním trochu zarelaxovaly. Tvořit se budou vánoční látkové ozdoby. Hvězdičky, srdíčka a domečky. Bude se taky trochu vyšívat. Dáme si čajíček, kávičku a něco malého smlsneme.




KDY: Sobota 4.11.2017, od 13.00 do 18.00 hod.

KDE: Dílna SEW4HOME, Bednaříkova 1a, Brno - Líšeň

CO: Výroba látkových vánočních ozdob. Hvězdiček, srdíček a domečků

NAUČÍTE SE: Správně stříhat, sešívat, obracet, plnit a zašívat neviditelným stehem drobnější výrobky a jako bonus bude jednoduchá výšivka.

VÝHODOU: vlastní šicí stroj

MAXIMÁLNÍ POČET ÚČASTNIC: 5

CENA: 690,- Kč

CO JE V  CENĚ: Veškerý materiál a občerstvení

CO SI ODNESETE: Sadu vánočních ozdob vlastnoručně vyrobených pod mým vedením a hromadu zkušeností, které Vám po deseti letech profesionální práce ráda předám.

PŘIHLÁŠKY: skokanhana@seznam.cz


 
 
Těším se na Vás moc. Pokud máte jakékoliv dotazy pište :).
 
 

6 komentářů:

  1. Vypadá to úžasně a hned bych jela. K Vám to mám hodinu a půl cesty, ale nemám šicí stroj a žádné zkušenosti :( Vždycky jsem ale snila o tom, že se tohle naučím a ten stroj si přeju k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, ta cesta je dlouhá. Ale šicí stroj by se nějak pořešil. Mám jeden navíc. Workshop 4.11 už plný, tak přidám ještě jeden na 18.11. :). Hanka

      Vymazat
  2. Nebýt zrovna na Fler trhu v Jihlavě, tak myslím, že jsme s Kristý opět tam! Zrovna ten neviditelný steh bych potřebovala ovládat jako sůl :-) No tak pro tentokrát dáme šanci i jiným :-))) Bude to určitě opět pecka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, workshop 4.11 už je plný, takže přidávám ještě jeden 18.11. :D

      Vymazat
  3. Nadherny plan na sobotu 4/11, snad si koupim letenku. Krasne dny:)

    OdpovědětVymazat