úterý 28. listopadu 2017

Nesmrtelný proužek, běhání, Dušek, Kmotr aneb co mě vrací zpátky...




Proužek je můj nejvíc nejoblíbenější vzor. Nikdy nevyjde z módy a nikdy mě nepřestane bavit, díky svojí nadčasovosti. A ta je v interiéru víc než důležitá. Jsou trendy, které proletí jako kometa. To se proužku nikdy nestane.




Prostírku jste měli možnost vidět na fotkách od nás. Mám ji v obýváku a jsem z ní nadšená. Několik z Vás ji už má taky doma. Teď jsem ji vylepšila koženou nášivkou a navíc jsem našila chňapky ve stejném designu. Čekají na Vás :).




A teď exkurze do mé hlavy. Vánoce jsou pracovně náročné období. Občas se mi práce převalí a chytnu depku z toho, že nic nestíhám. Naštěstí mi to nevydrží dlouho. Našla jsem si prostě věci a způsoby, které mě dokáží hodit zpátky do tempa. Zaručeným lékem na vyčištění hlavy je běhání. Běhám už nějaký pátek. Neběhám nijak dlouhé trasy, protože na to není čas. Běhám ale ráno v lese a to je zkrátka nejvíc. Je to něco co si neodepřu, ani když nestíhám. Půlhodinu se snažím najít si minimálně třikrát týdně. Za listopad máme se Simonem naběháno přes padesát kilometrů.




Díky tomu, že jsem v dílně celé dny sama, můžu si dovolit neposlouchat u šití rádio a poslouchat videa a audio knížky na youtube. Dokonalým lékem na moji duši a hlavu je Jaroslav Dušek. Většina lidí ho má možná za pošuka co bydlí v kulatým domě, co si uplácal z hlíny. Jardu poslouchám už strašně dlouho a těžko najdu nějaké video nebo audio záznam s ním, které bych ještě neslyšela. Taky jsem ho měla možnost vidět dvakrát naživo v divadle na Čtyřech dohodách. A můžu Vám říct, že jsem za celý svůj život ještě nenarazila na někoho, kdo by to měl v hlavě tak srovnané jako on. Má obrovský přehled v řadě oborů a jeho hlava je velmi otevřená a vnímavá. Má můj hluboký obdiv. K mým nejoblíběnějším záznamům patří jeho rozhovory s vědci a odborníky z široké oblasti oborů, které vysílá Český Rozhlas. Najdete tady.




Občas narazím i na zajímavou audio knížku. Z posledních bych vypíchla Kmotra. Nikdy jsem na mafiány netrpěla a úplně mě to míjelo. Don Corleone a osud jeho klanu mě ale naprosto vtáhl. Když mi přes den volal muž, tak jsem mu musela říct, že pokud nemá nic důležitého, ať nezdržuje, protože Vito leží postřelenej v nemocnici a zmizela najednou ochranka, takže je jasný, že se něco strašnýho stane :D. Celého Kmotra si taky můžete pustit na youtube .




Příští víkend mě čeká LEMARKET v Praze. Moc se těším a snažím se došít aspoň polovinu toho, co jsem měla původně v plánu. Držte mi palce a nezapomeňte mrknout na e-shop .




2 komentáře:

  1. Krásný náhled do hlavy, ani jsem nevěděla, že má oblíbená mafie je v audioknize;) Děkuji a krásné dny, během k čisté hlavě a energii, Eva:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, ono toho je teď hodně v audio knihách, ale máloco je volně ke stažení. A já bych se v dílně u šití nedoplatila. Tak jak narazím na něco zajímavého, šup se s tím :D

      Krásné dny i Vám <3

      Vymazat