úterý 20. února 2018


Restaurant Day v Piknik boxu


V událostech na FB toho mám přidáno tolik, že bych potřebovala dvakrát tak dlouhé dny. Když se ale objevila informace, že na Restaurant Day bude i China Town s knedlíčky, věděla jsem, že musíme. Knedlíčky jsou u nás teď číslo 1.



Akce začínala v 11.00. Přijeli jsme v 11.10 a v 11.30 byly všude fronty. A vůbec se nedivím, všechno bylo krásný a strašně dobrý. Dali jsme si celou noc tažený kuřecí vývar do našeho hrníčku na zahřátí. Taky domácí fettuccine, burger se salátem coleslaw, slané koláče a čínský bochánek plněný masem a přelitý pikantní omáčkou.







 
 
 

Nejúžasnější byly tyto malé slečny s vlastnoručně pečenými muffinami. Samozřejmě jsme ochutnali a holčičky nám ochotně zapózovaly.




Ze všech sladkostí nám přecházel zrak. Výběr byl neskutečný a nešlo neochutnat. Ne já fakt nikdy nebudu suger free, i když se moc snažím :D.







Z cukrařiny musím rozhodně vyzdvihnout tvorbu Kristýnky, která peče a píše blog pod názvem " U Tytyny". Pokochejte se fotkami. Ono to není jen dokonalé na pohled, ale je to naprosto, ale naprosto úžasné i na jazyku. Tohle je cukrařina na nejvyšší úrovni. Její šípkové Éclairs to je procházka v oblacích. Ani trochu nepřeháním!








Sympatické bylo, že organizátoři dopředu upozornili, že je možné přinést si vlastní nádobí, aby se minimalizoval odpad. Toho jsme využili a vzali si svoje hrníčky a příbory a krabičky na sladkosti. Příště jich musíme vzít ale víc, protožeže nám to normálně nestačilo :D. No a co ty knedlíčky? S těmi to nedopadlo. Holkám z China Town stávkoval vařič a tak jsme si knedlíčky odnesli aspoň ve stavu polotovaru a uvařili si je doma k večeři. Hanička bez nich totiž odmítala odejít :)))


1 komentář:

  1. Vypadá to velmi lákavě. Vůbec jsem netušila, že jsou takové akce.
    Možná to je dobře, projedli bychom majlant.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat