sobota 30. června 2018

VNITROBLOCK 

Český jarmark ve Vnitroblocku ukončil jeden hodně náročný měsíc mé práce. Uf! Výprodej, změna sortimentu, focení, dvě velké prodejní akce a dvanáctihodinové směny v dílně. Na jednu ženu je toho dost. Jsem unavená, ale je mi dobře.





Mint v Brně byl hodně intenzivní a pro mě cenný. Dnešní Vnitroblock příjemný a plný krásných setkání. Hodnotím velmi pozitivně. Prodejní prostory byly velká divočina, ale to k Vnitroblocku patří a dělá to tu správnou hipsta náladu. Současně se konal Asijský street food pop up. U toho nemohla chybět moje malá velká :).









Už zítra se vrhám na focení neprodaných kousků, protože ten prázdný e-shop je váženě ostuda veliká. Příští týden došiji několik sukní na přání a dopřejeme si prodloužený víkend na chalupě. Pak ještě týden v dílně a následuje vytoužená dovolená s partou těch nejúžasnějších lidí a milovníků ridgebacků v nádherné přírodě. Už to fakt potřebuju.






Strašně moc děkuji všem novým majitelům sukýnek, halenek, šatečků nebo třeba zajdů. Děkuji za krásná a milá setkání. Slova chvály a ocenění kvality. Děkuji moc a těším se na další...





1 komentář:

  1. Krasne zabery:) hezke a uspesne, ze se tyto prostory ozivuji. Krasne dny:)

    OdpovědětVymazat