středa 2. listopadu 2016

Kruh se uzavřel


Asi před měsícem mi napsala redaktorka časopisu Burda Style, že se jim moc líbí moje práce a rádi by se mnou navázali spolupráci. Měla jsem fakt velkou radost. Burda je pro mě srdeční záležitost. Burda je moje první šití. Šila jsem z ní už na základní škole, tenkrát tady ještě nevycházela v češtině. Dala se sehnat jen v ruštině. Starší ročníky, jako jsem já, chápou co v šedi komunismu taková Burda znamenala. Bylo to světlo v tunelu. Hltala jsem každičkou fotku, každý model. A dnes se koukám na fotku mojí práce v Burdě. Kruh se uzavřel. Jsem šťastná :).




 
 

Paní redaktorka si vybrala fotku z kolekce "Urban Story" do tipů v hvězdičkovém stylu. A protože byly všechny, úplně všechny, domečky vyprodané, ušila jsem dnes čtyři nové kousky. Aspoň něco, jedu už totiž ve vánočním módu :).


 
 

 

10 komentářů:

  1. Hanko moc Vam gratuluji. Jste moc sikovna, zaslouzite si to!:) Ja mam Burdu spojenou s detsvim - pozorovala jsem mamu jak si obkreslovala strihy a nechapala, jak z toho vznikne sukne.. To se bohuzel nezmenilo,nechapu to dodnes :D, siti je nad moje chapani ac jinak jsem celkem zrucna. Pamatuji si, jak mama byla stastna, kdyz ji tata z NDR dovezl nemeckou Burdu! To byla doba, brr. Ale Burda byl a je skvely napad a casopis, to plati porad. Takze jeste jednou gratuluji!! Zdravi Nina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino moc děkuju. Taky jsem koukala nejdřív na maminku, jak vytahuje, ale u mě se to šití chytlo a už nepustilo :).
      Jsem ráda, že to se mnou sdílíte.

      Vymazat
  2. Krása! Burda se svými střihy byla pro mě vždy obrovská španělská vesnice. :-D Jsem ale ráda, že se v tom někdo orientuje a jde si už svojí vlastní cestou. :-) Moc blahopřeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo děkuju. Ty střihy to byla moje mapa. Dostala jsem chuť zase něco spíchnout na sebe :). Držím dnes alce !

      Vymazat
  3. Hanko, úžasné :) Jste skvělá, zasloužíte si to. Krásný den, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo moc děkuji, máte super blog a super účes :). Krásný den.
      Hanka

      Vymazat